BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Szakmai sajtó, honlapok

Építészfórum
Építészfórum:
Az epiteszforum.hu 2000 óta gyűjt, rendszerez és az interneten szabadon hozzáférhetővé tesz kortárst építészeti, művészeti és design alkotásokat, valamint írásokat az építészet, város- és vizuális kultúra területéről.

http://epiteszforum.hu/

 

HG.HU
HG.HU:
A hg.hu elsősorban építészeti témákkal, illetve ehhez kapcsolódó társszakmákkal, társművészetekkel foglalkozó honlap. A szerzők nem csak a szakmát, hanem a tágabb értelemben vett nagyközönséget is meg kívánják szólítani. Átfogó tájékozódási lehetőséget biztosítanak azoknak is, akik az építészet vagy a kultúra iránt érdeklődnek, és azoknak is, akik építkezés előtt állnak, ezért a legújabb technológiákra és lehetőségekre kíváncsiak.

http://hg.hu/

 

Arch Daily
Arch Daily:
Az angol nyelvű oldal bemutatja a legújabb projekteket, díjakat, pályázatokat és az építészettel kapcsolatos legfrissebb híreket. Célja a tájékoztatás, hogy bemutassa mi történik a szakmában szerte a világon. Az egyik leggyorsabban frissülő építészeti szaklap, amely ma már a világon a leglátogatottabb. Lehetőséget ad az építészetről folyó párbeszédnek, véleménynyilvánításnak, ami a folyóiratok esetén nem valósulhat meg.

http://www.archdaily.com/