BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Gólyahét

Miután Gólyatáborban megismertétek egymást, a seniorjaitokat és kicsit az Egyetem működését is, itt az ideje, hogy testközelbe kerüljetek mindazzal, amiről eddig csak meséltek nektek. A Gólyahét során ki fog bővülni a tankör azokkal, akik nem tudtak elmenni a Gólyatáborba, és a programok lehetőséget adnak, hogy bevegyétek őket is a csapatba.

A Gólyahét közvetlenül a tanítást megelőző, úgynevezett regisztrációs héten, augusztus 27-től szeptember 4-ig kerül megrendezésre, így lesz időtök a költözködésre, a további tanszerek beszerzésére és az összes tanulmányi ügyetek elintézésére. A seniorok közreműködésével kaptok egy gyorstalpalót az Egyetem és a Bercsényi 28-30 Kollégium környékéről, a legjobb szórakozóhelyről és menzákról, valamint olyan oktatásokban részesítenek Titeket, amik nagyban megkönnyítik az évkezdést. Sőt még a tárgyaitok felvételével sem kell bajlódnotok, ugyanis ezt is a Senior Kör segítségével fogjátok megtenni közösen.

Ha még esetleg nem ismernéd Budapestet, az se jelent problémát, ugyanis a Várostúra keretein belül felfedezhetitek a város látványosságait, köztereit. De ha már ismered is minden zeg-zugát a városnak, nem lesz számodra sem unalmas, ugyanis itt is, mint a Gólyahét legtöbb programja során lehetőségetek nyílik majd ismerkedni, illetve jól érezni magatokat és egy hatalmasat bulizni.

Ezek mellett ne hagyd otthon a csinos ruhád sem, mert ezen a héten kap helyet az Évnyitó is, ahol majd Karunk Dékánja fogja köszönteni az új gólya évfolyamot.

Pár kép a Gólyahétről: