BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Köszöntő

Kedves Gólyák!

Sok szeretettel köszöntünk Titeket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán a Hallgatói Önkormányzat nevében, gratulálunk a sikeres érettségihez és rajzfelvételihez!

Az alábbiakban megtalálhatjátok a legfontosabb tudnivalókat az évkezdéssel kapcsolatban, valamint az oldal tanulmányozását sem érdemes kihagyni, mert itt szinte az összes szükséges információt elérhetitek mind az évkezdéssel, mind az egyetemi élettel kapcsolatban.

Az egyetemi tanulmányok megkezdése rengeteg új tudnivalóval, intéznivalóval jár, ezért kérjük, hogy az alábbiakat mindenképpen tegyétek meg:

 • Olvassátok végig a bal oldali sávban elérhető információkat, itt szinte minden kérdésetekre megtaláljátok a választ!

 • Lépjetek be az évfolyam hivatalos Facebook-csoportjába!
  Itt a csoporttagok kizárólag az évfolyamtársaitok, a Hallgatói Képviselet tagjai, valamint a seniorjaitok lesznek, így gyorsan választ kaphattok a kérdéseitekre, valamint hamar értesülhettek a Titeket érintő legfontosabb hírekről, eseményekről. Fontos, hogy valódi névvel jelentkezzetek, ellenkező esetben nem tudjuk a csoportba való belépést biztosítani.
  Az évfolyam hivatalos Facebook-csoportjának linkje itt elérhető.

 • Lájkoljátok a Hallgatói Képviselet Facebook-oldalát!
  Itt számos információval gazdagodhattok, valamint sok egyéb hasznos tartalmat is megtalálhattok.
  facebook.com/epiteszhk 
  facebook.com/epitesz.senior.kor
  instagram.com/epiteszhk
  instagram.com/epitesz.senior.kor

 • Olvassátok gyakran a Hallgatói Képviselet hivatalos honlapját!
  Itt értesülhettek minden olyan hivatalos és nélkülözhetetlen tudnivalóról (pl. zárthelyi ütemterv, kollégiumi férőhelypályázat, szociális ösztöndíj, tanulmányi ösztöndíj, stb.), amiről nem érdemes lemaradni.
  epiteszhk.bme.hu

 • Levelezőlista:
  Hamarosan felveszünk Titeket az elsőévesek levelezőlistájára (golya@epiteszhk.bme.hu), ahol első kézből értesülhettek a csak Benneteket érintő információkról.
  Figyeljétek majd a felvételi eljárás során megadott e-mail címeteket! A tapasztalat szerint gyakran elkeveredhetnek a levelek, ezért ha nincsen, ajánlott már most egy gmailes cím létrehozása, amivel biztosan nem fordul elő ez a probléma!

Bár elsőre soknak tűnhet, azonban nem érdemes kihagyni egyiket sem!

Most pedig lássuk a további nélkülözhetetlen tudnivalókat.