BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Gólyatábor

Nem hazudik, aki azt állítja, hogy az egyetemi éveitek lesznek életetek legszebbjei.

Szeretnénk Nektek megmutatni az egyetemista létet, azt, hogy milyen a világ tetején érezni magatokat. Ennek az első fejezete az alap- és osztatlan képzéses gólyáknak szervezett Gólyatábor. Ilyen csak egyszer van az életben, nincs kifogás, ami indokolná a távollétet. Sem családi nyaralás, sem félelem az ismeretlentől, sem a barátaitok hiánya, de még egy felsővezeték szakadás sem. Aki eddig kihagyta, mind egytől egyig megbánta.

A szórakozáson felül számos, az egyetemkezdéshez szükséges információt megkaphattok itt. Ilyen a tanszerek és rajzeszközök bemutatása, ösztöndíjak fajtái, lehetőségek és infók a képzésről, a tanulmányi szabályzatokról, kreditrendszerről és egyéb általános egyetemi dolgokról. A Gólyatáborban lehetőségetek lesz megismerni évfolyamtársaitokat, akikkel a következő években együtt fogjátok koptatni a padokat, életre szóló barátságok kötődnek, és a folyamatos program biztosítja, hogy nagyon jól érezzétek magatokat! Megismerkedhettek néhány oktatóval, illetve a Hallgatói Önkormányzat működésével is.

A Hallgatói Képviselet és a Senior Kör rendíthetetlen szervezőgárdája ezennel meghív Titeket életetek legjobb 3 napjára!

Ideje: 2023. augusztus 18-21.

Helyszín: BME Ifjúsági Tábor, Balatonlelle, Köztársaság út 65.

Jelentkezés: HAMAROSAN

Ne maradjatok le, a jegyek csak korlátozott számban elérhetőek!

Facebook-esemény

Befizetési határidő: 2023. augusztus xx. A lehetséges fizetési módokról itt olvashattok.

Amit feltétlen hozzatok magatokkal:

  • kedvenc rajzotok, amire a legbüszkébbek vagytok,

  • egy üres 1,5 l-es PET palackot,

  • valamint a lent található indulókat kinyomtatva.

Egyéb információkat (indulás részletei, időjárás, mit hozzatok/ne hozzatok magatokkal) jelentkezés után küldünk e-mailben, ezért a jelentkezésetekben feltétlenül olyan e-mail címet adjatok meg, amit napi rendszerességgel olvastok!

Ha bármi kérdésetek van, keressétek bizalommal Zakor Fruzsinát, a tábor főszervezőjét e-mailben a golyatabor@epiteszhk.hu címen.

Várunk szeretettel, a barátaitok biztosan itt lesznek, csak még nem ismeritek őket!

Gólyaindulók