BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Köszöntő

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Örömmel mutatom be Önnek az BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet Hallgatói Gazdasági Bizottság kiadványát, melynek célja bemutatni az építészhallgatók támogatásának lehetséges módjait, hogy ők szakmájukat még közelebbről megismerve kezdhessék el diploma utáni pályájukat.

A Hallgatói Gazdasági Bizottságot 2015-ben alapította a Hallgatói Képviselet azzal a céllal, hogy új szakmai partnereket találjon a hallgatói rendezvények, öntevékeny csoportok, projektek és kezdeményezések támogatására. A Bizottság munkájának köszönhetően számos kölcsönösen eredményes kapcsolat alakult ki a kari hallgatók és a Képviselet, illetve támogatóink között. Rendszeres és kiemelt támogatóink közé tartoznak olyan neves vállalatok, mint a Graphisoft, a Velux, a Xella és a Zarges.

E kiadvány rövid ismertetői által megismerheti az általunk és hallgatótársaink által rendezett fontosabb eseményeket, melyek évről évre a kari közélet legfontosabb elemeit képezik és több száz érdeklődőt mozgatnak meg. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy támogató partnereink ezen rendezvények során méltó lehetőséget kapjanak a bemutatkozáshoz és megfelelő módon csatlakozhassanak a programokhoz.

Tapasztalatunk, hogy a továbbiakban bemutatott rendezvények során a résztvevő építészhallgatók igen nagy lelkesedéssel és érdeklődéssel fogadják partnereinket, akik számára a legkülönbfélébb lehetőségeket tudjuk biztosítani a megjelenéshez.

Kérem, ismerje meg a támogatási lehetőségek különböző módjait, melyeket az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat civil szervezeteinek segítségével közvetítünk a hallgatótársaink számára.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is támogató partnereink között üdvözölhetjük.

Zakor Fruzsina Eszter

Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet

elnök