BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Szavazás a szociális pályázatokat bírálók személyéről - 2023/24 tavasz

2024. május 9. csütörtök

Kedves Hallgatók,

a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Alapszabálya és annak 8. számú melléklete alapján az Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet Hallgatói Szavazást hirdet a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok bírálóinak személyéről.

Ha szeretnétek megismerni a szociális ügyekkel kapcsolatos eljárás gyakorlatát, érdekel a szociális ösztöndíj pályázatok bírálása, jelentkezzetek a Hallgatói Szociális Bizottságba! 

A jelentkezés előtt ajánlott az ÉPK HK szociális referensével, Kovács Laurával való beszélgetés, kérlek keresd őt bizalommal a kovacs.laura@epiteszhk.hu címen!

Jelentkezési felület a Hallgatói Szociális Bizottságba

>> ERRE << a linkre kattintva jelentkezhettek a Szociális Bizottságba. A jelentkezés kizárólag 2024.05.09. csütörtök 23:59 és 2024.05.22. szerda 23:59 óra között lehetséges. A véghatáridő után a kérdőív már nem él, jelentkezést leadni nem tudtok.

A jelentkezéshez feltétlenül szükségetek lesz egy rövid bemutatkozó szövegre, valamint egy fekete-fehérben is felismerhető igazolványkép jellegű fotóra!

A Szavazás megkezdése előtt Kari Hallgatói Fórumot tartunk.  A Fórum online formában, Microsoft Teamsen kerül megrendezésre 2024. május 23-án (csütörtökön) 17.00-kor. 

A Fórumra ezen a linken keresztül lehet csatlakozni: ÉPK - HÖK | 2024 05 23 HSZB Tisztújító fórum | Microsoft Teams

A Szavazás 2024. május 23-án (csütörtökön) 18:00-kor kezdődik, és 2024. május 29-én (szerdán) 23:59-kor ér véget. Szavazataitokat a Neptunban fogjátok tudni leadni!

A Szavazás során Igen-Nem válaszok adhatók, valamint tartózkodásra is van lehetőség, amennyiben az adott személyről nem tudtok dönteni. A Hallgatói Szociális Bizottságba abban az esetben van lehetőség bekerülni, ha valaki a szavazás során legalább 50% igent ért el. A mandátum a 2024/25. tanév őszi féléves Hallgatói Képviselettel közös HSZB Tisztújító Szavazásig tart.

A szavazást lebonyolító Szavazási Bizottság tagjai:

Alföldi György DLA - Dékán által delegált tag
Rajczi Barnabás - Egyetemi Hallgatói Képviselet által delegált tag
Szabó Szilárd - Szavazási Bizottság elnöke
Bánfi Dalma
Kiss Boglárka
Tolnai Gábor

Kérdés, észrevétel esetén keresd fel a Szavazási Bizottság elnökét, Szabó Szilárdot a szabo.szilard@epiteszhk.hu e-mail címen.