BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Alaptámogatás - Személyes Bemutatás 2023/24 tavasz

2024. január 21. vasárnap

Szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy 2024. február 11-től kezdődik a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat személyes bemutatás időszaka, mely február 20-ig tart.

Fontos, hogy a személyes bemutatáson való részvétel mindenkinek kötelező, aki megkapta az előbírált, hiánytalan státuszt; illetve aki előbírált, hiányos, kollégiumhoz jó státusszal rendelkezik, a hiánypótlást neki is be kell fejeznie, majd a pályázat szükséges dokumentumait bemutatnia.

Személyes bemutatáson való részvétel feltétele az előzetes jelentkezés, melyre a MŰEPER-ben lesz lehetőség. Egyszerre maximum 3-an tudtok jönni, 10:00 és 20:00 óra között a meghirdetett időpontokban és helyszínen - a Bercsényi kollégium könyvtár helyiségében vagy a HK irodában (BME K épület III. em. 23.) - várunk majd Benneteket.

Az időpontokra az azt megelőző nap 12:00-ig kell jelentkezni, ha nem jelentkeztetek időben, előfordulhat, hogy nem leszünk ott. A személyes bemutatásra elsősorban előbírált, hiánytalan státusszal tudtok jönni.

A Térítési és Juttatási Szabályzat szerint tájékozódjatok arról, hogy mely dokumentumokat vagytok kötelesek eredeti, papír alapon behozni és melyeket elég elektonikusan.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressetek e-mailben, a szocialis@epiteszhk.hu e-mail címen.

Amennyiben előre megbeszéljük, akkor személyesen is tudunk egyeztetni a pályázattal kapcsolatban a bemutatási időpontok alatt. Ha élni szeretnétek a konzultáció lehetőségével, keressetek e-mailen minket a szocialis@epiteszhk.hu címen!

Sikeres pályázást kívánok!

Kovács Laura

Szociális referens