BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok 2022/23/2 (tavasz)

2022. december 10. szombat

Szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy 2022. január 1-én elindul a pályázás a 2022/23 tavaszi féléves Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatra!
A pályázat leadási határideje január 22. 23:59, a hiányokat pedig február 3. 23:59-ig lehet pótolni.

Amennyiben szociális pontjaitokat a kollégiumi felvételi eljárás során szeretnétek beszámíttatnia pályázatok leadásának határideje január 11. 23:59, a hiánypótlás határideje pedig január 22. 23:59.

Személyes bemutatásra január 25. és február 4. között kerül sor.

Pályázni a Műegyetemi Egységes Pályázati és Elbírálási rendszeren keresztül (MŰEPER) lehetséges.
Web cím: https://mueper.bme.hu/

A szükséges szabályzatokat megtalálhatjátok a MŰEPER felületén, mind az Térítési és Juttatási Szabályzatot, melynek 3. melléklete tartalmazza az Igazoláslistát és a Pontrendszert is, mind pedig annak a kivonatát.

A MŰEPER felülete tartalmaz mintanyilatkozatokat és generálható nyilatkozatokat is, (vállalkozói adatlap, őstermelői adatlap, stb.), kérlek az igazolásokhoz ezeket használjátok!

Egyéb szükséges igazolások, hivatali szervek által kiállított papírok beszerzését javasoljuk, hogy időben kezdjétek el (a legtöbb igazolásnak 2023. január 1. utáni keltezésűnek kell lennie).

Az ESZB honlapon találjátok a pályázathoz kapcsolódó Gyakran Ismételt Kérdéseket, ezt böngészve rengeteg hasznos információhoz juthattok hozzá!


Pályázás mente:
A bejelentkezés után, a pályázatok fül alatt tudjátok létrehozni az elérhető pályázatot, amit értelemszerűen kell kitölteni, majd leadni.

Kérdés esetén keressetek fel a  szocialis@epiteszhk.hu e-mail címen.

Sikeres pályázást mindenkinek!

Kovács Laura

Szociális referens