BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Bemutatkozás

A Hallgatói Gazdasági Bizottság, amely a Hallgatói Képviselet egyik testülete, 2015 óta céljának tekinti az építőipari cégek és az építész hallgatók közötti kapcsolat kialakítását rendezvényeink által.

Kari rendezvényeink keretein belül igyekszünk a támogató cégeknek minél szélesebb körű és változatosabb megjelenést biztosítani. Fontosnak tartjuk, hogy a hallgatók az egyetemi éveik alatt az előadásokon és a gyakorlatokon túlmutató többlettudást szerezhessenek, akár szakmai bemutatók által, vagy a tanulmányaink során tanult építőanyagok közelebbi megismerésével. Már a Gólyatábor alkalmával megkezdődhet ez a fajta ismerkedés, 2016-ban például a Velux hozott játékokat a friss hallgatóknak a táborba. A támogatói cégek meg tudnak mutatkozni mind szakmai jellegű rendezvényeinken (többek között a 2015-ös Építész Szakmai Napok során a Graphisoft segítségével készültek el az új kollégiumi udvari bútorok), mind a játékosabb, kötetlenebb eseményeinken. Így volt ez 2022-ben is, mikor az Építész Kari Napokon a Szabadics feladatait is meg kellett oldaniuk a csapatoknak a vetélkedők során.

Rendezvényeink minél színvonalasabb megszervezéséhez használnánk fel a támogatásokat, melyet az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat civil szervezetinek közreműködésével valósítunk meg.

A Hallgatói Gazdasági bizottság tagjai:

  • Varga Eszter - vezető
  • Anastasio Cristopher Vincenzo
  • Begyik Viktória
  • Koloszár Ella
  • Csernák Marcell

Az alábbi linken letöltheti az Építészmérnöki kar Hallgatói Képviseletének Rendezvény Kiadványát, melyben bővebben olvashat Kari rendezvényeinkről, valamint támogatói csomagjainkat is megtekintheti.

Elérthetőségeink: