BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

HSZB Tisztújítás - Jelöltek

2024. május 23. csütörtök

A Hallgatói Szociális Bizottság 2023/24 tavaszi félévi Tisztújítására való jelentkezés lezajlott. 

A jelölteket és a bemutatkozó szövegeiket az alábbiakban olvashatjátok. Kérlek szánjatok időt ezek megimserésére, mielőtt szavaztok. 

Hallgatói Szociális Bizottság Jelöltek



Antal Jázmin

Sziasztok!

Antal Jázmin vagyok, ötödéves hallgató a karon, nagyjából 3 és fél éve foglalkozom a szociális területtel a Hallgatói Képviseletben és az Egyetemi Hallgatói Képviseletben is. A szociális terület a szívügyemmé vált, mind kari, mind egyetemi szinten, igaz, egyetemi szinten már befejeztem az ezzel kapcsolatos tevékenységem, de kari szinten a bírálást nem szeretném abbahagyni, sőt inkább szeretnék a Hallgatói Szociális Bizottságnak egy tapasztalt, oszlopos tagja lenni az elkövetkezendő nyári pályázási időszakban.

Tevékenységemmel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél több, a szociális igénylést leadó hallgató sikeresen elnyerhesse a támogatást. Megtiszteléssel töltene el, ha szavazataitokkal támogatnátok a Bizottságon belüli tevékenységem folytatását!


 

Aux Liliána Alexandra

Sziasztok!

Aux Liliána Alexandra vagyok, harmadéves hallgató a karon. A Hallgatói Képviselet tagjaként lehetőségem nyílt betekintést nyerni a HSZB munkájába, így ez idő alatt döntöttem el, hogy szeretnék segíteni hallgatótársaimnak a szociális pályázatok leadása során. Korábbi félévekben én is adtam le pályázatot, így megtapasztalhattam, milyen nehézségek merülhetnek fel a pályázási folyamat során, ezek elkerülésében szeretnék a segítségetekre lenni, hogy minél többen sikeres pályázatot tudjatok leadni.
Remélem sikerül elnyernem a bizalmatokat, és lelkiismeretes munkámmal hozzájárulhatok a bírálók munkájához.


Dáni Eszter

Sziasztok!

Dáni Eszter vagyok, harmadéves építész hallgató. Korábban a TTK HK-ban szociális referensként tevékenykedtem 1,5 évig, majd ezt követően az Egyetemi Hallgatói Képviseletben szociális juttatási referensként, az Egyetemi Szociális Bizottság elnökeként pedig 1 évig foglalkoztam a szociális pályázatokkal egyetemi szinten, koordináltam azok bírálását és kezelését a Bizottsággal közösen. A HSZB-nek már négy féléve aktív tagja vagyok, a jövőben is szeretnék bírálóként tevékenykedni.

A szociális pályázatok területe, a bírálás és a hallgatókkal való kommunikáció nagyon a szívemhez nőtt. Úgy érzem, ez az a terület, ahol leginkább tudunk egymásnak és hallgatótársainknak segíteni. Empatikus személynek tartom magam, aki törekszik a hatékonyságra, illetve az eddigi tapasztalataimmal szívesen segíteném a Hallgatói Szociális Bizottság munkáját.

Bizalmatokat előre is köszönöm!


Éliás Orsolya

Sziasztok!

Éliás Orsolya vagyok, harmadéves építész hallgató a karon. Pályázás során először magamon, majd hallgató társaimon láttam mennyi probléma merül fel, ezért szerettem volna jobban megismerni az egésznek a folyamatát, a szabályokat, hogy a következő félévekben tudjak segíteni másoknak a gördülékenyebb pályázásban. Három féléve vagyok aktív tagja a Hallgatói Szociális Bizottságnak. A korábbi időszakokban megtapasztalhattam, mennyire fontos a hallgatókkal való tiszta és gyors kommunikáció és a pályázatok helyes elbírálása a lehető leggyorsabb módon. Így eddigi tudásomat szeretném tovább bővíteni és hasznosítani a következő időszakban, ezzel is segítve a bizottság munkáját.

Köszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem!


Gagyi Anna

Sziasztok!


Gagyi Anna vagyok, elsőéves építészhallgató. Az eddigi időszakokban én is adtam le szociális pályázatot, ezért tudom mennyire nem egyszerű ennek a folyamata. Mindig is hálás voltam a bírálók türelméért és segítőkézségéért, így most szeretném én is megtapasztalni, milyen a másik oldalon lenni és segíteni hallgatótársaimat, hisz sokaknak az életét megkönnyítheti ez a pályázat. Azért is szeretnék páyázati bírálónak jelentkezni, hogy segítsem a Szociális referens munkáját és a gördülékeny pályázatleadást, bemutatást. A következő időszakban igyekszem minél jobban belelátni a Bizottság munkájába, és elsajátítani a szükséges készségeket.
Köszönöm, hogy elolvastad, és remélem elnyerem a bizalmad!


Györkös Krisztina

Sziasztok!

Györkös Krisztina vagyok, jelenleg negyedéves hallgató a karon. Elsőéves korom óta minden félévben adtam/adok le rendszeres szociális pályázatot, így tudom, hogy milyen nehézségek merülhetnek fel az pályázás során a Ti szemszögetekből. Az előző félévben már a Hallgatói Szociális Bizottság tagjaként kísérhettem végig az időszakot, most jelentkezem másodjára a Bizottságba. A bírálói- és a korábbi években összegyűlt tapasztalataimat szeretném egy olyan területbe fektetni, amivel támogatni tudom a szociálisan rászorult hallgatókat.

Mivel ezek az ösztöndíjak tudom, mennyire sokat jelentenek a hallgatóknak, minél több segítséget akarok nyújtani Nektek, hogy zökkenőmentesen és gördülékenyen folyhasson le a pályázásotok.

Köszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem!


Hives Katica

Hives Katica vagyok, elsőéves építész hallgató. Most jelentkezem először a Hallgatói Szociális Bizottságba. Szeretném jobban megismerni a pályázás menetét, és a bírálási folyamatot. Emellett hallottam és láttam mennyi kérdés merülhet fel egy szociális pályázat megírása közben, ezért is szeretnék jelentkezni pályázati bírálónak, hogy segítsek nektek a minél egyszerűbb pályázati kitöltésben, és az esetleges kérdések megválaszolásában. Előre is köszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem!


Kovács Laura

Sziasztok!

Kovács Laura vagyok, harmadéves hallgató az egyetemen. Gólyakorom óta érdekel a szociális terület, hiszen személyes érintettség révén már akkor megtapasztalhattam, hogy mennyire fontos, hogy ezeket a pályázatokat elnyerjük, hogy mekkora segítség ez a hallgatóknak. Ugyanakkor egy-egy ilyen pályázat leadása első látásra bonyolult folyamat, és tudom, hogy mennyire megnyugatató egy gyors és pontos válasz a Hallgatói Szociális Bizottságtól. Közel két éve töltöm be a szociális referensi pozíciót a Képviseletben, és a Bizottság vezetőjeként igyekszem a segítségetekre lenni, bírálótársaimmal minél gördülékenyebbé tenni a pályázási időszakot. Az elkövetkezendő évben is szeretnék a szociális területen a Bizottsággal foglalkozni, és minél több sikeres pályázathoz hozzásegíteni Titeket. Köszönöm, ha bizalmat szavaztok ehhez nekem!


Lipcsei Edina Eszter

Sziasztok!

Lipcsei Edina Eszter vagyok, harmadéves hallgató a karon. Ez lesz a harmadik alkalom, hogy bírálónak jelentkezem a Hallgatói Szociális Bizottságba. A bírálói rendszer után való érdeklődésem gólya korom óta sem hagyott alább. Az eddigi féléveim során egyre több tapasztalatot szereztem és ezzel igyekeztem segíteni a pályázó hallgatókat. Fontosnak tartom, hogy mindenki megfelelő visszajelzést kapjon a leadott pályázatáról, hogy minél könnyebb legyen a folyamat és a lehető legtöbben elnyerhessék a szociális ösztöndíjat. Továbbra is szeretném folytatni az eddigi tevékenységémet most már közel két év bírálási tapasztalattal a hátam mögött.
Remélem elnyerem a bizalmatokat és a következő időszakban is tagja lehetek a Hallgatói Szociális Bizottságnak.


Szabados Eszter

Sziasztok!

Szabados Eszter vagyok, harmadéves építész hallgató. Most jelentkezem másodjára a Hallgatói Szociális Bizottságba. Első félévemben én is megtapasztaltam a szociális pályázat összeállításának és feltöltésének nehézségeit. Ezért is jelentkeztem pályázati bírálónak, hogy segítsek nektek a minél egyszerűbb pályázati kitöltésben, és az esetleges kérdések megválaszolásában.

Remélem a következő időszakban is részt tudok majd venni a Bizottság munkájában, és segíteni benneteket, hogy a félévkezdés egy kicsivel stresszmentesebb legyen.
Köszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem!


Tóth Anett

Sziasztok!

Tóth Anett vagyok elsőéves építész hallgató. Most jelentkezem először a Hallgatói Szociális Bizottságba. Az elmúlt két félévben én magam is adtam le rendszeres szociális pályázatot, így van tapasztalatom az esetlegesen felmerülő nehézségekről. Az időszak során nagy segítség tud lenni egy gyors és megnyugtató válasz az érintett hallgatók számára. Ezért is szeretnék jelentkezni pályázati bírálónak, hogy segíthessek nekik a minél egyszerűbb pályázati kitöltésben, és az esetleges kérdések megválaszolásában.
Remélem elnyerem a bizalmatokat és a következő időszakban én is tagja lehetek a Hallgatói Szociális Bizottságnak.
Előre is köszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem!


Tóth Borka

Sziasztok!


Tóth Borka vagyok, ötödéves hallgató a karon és hét féléve aktív tagja a Hallgatói Szociális Bizottságnak. Az elkövetkezendő időszakban szeretném az eddig szerzett tudásomat tovább bővíteni és még több tapasztalatot szerezni. Emellett szeretném tovább segíteni a Bizottság és a szociális referens munkáját, valamint hallgató társaimat a pályázataik sikeres leadásában. Előre is köszönöm, ha bizalmat szavaztok nekem!


Veliczky Zsófia

Sziasztok!


Veliczky Zsófia vagyok harmadéves hallgató. Másfél éve jelentkeztem először a Hallgatói Szociális Bizottságba, azóta már három időszakban segítettem a csapat munkáját. Tudom, hogy ezt a pályázatot milyen nehéz leadni, főleg elsőre. Ebben szeretném továbbra is segíteni a hallgató társaimat. Remélem a következő félévben is támogathatom a szociális bizottságot!
Köszönöm, hogy elolvastátok!


Virág Vera

Sziasztok!


Virág Vera vagyok harmadéves hallgató a karon. Már másfél éve vagyok aktív tagja a Hallgatói Szociális Bizottságnak, három időszakon keresztül foglalkoztam a pályázatok bírálásával. Ez idő alatt már nagyobb tudásra tettem szert, amivel mind a pályázókat, mind a bíráló társaimat szeretném majd segíteni. Fontosnak tartom, hogy bírálóként minél gördülékenyebbé tegyük a pályázás időszakát, hiszen ez a pályázat rengeteget tud segíteni az egyetemi évek alatt.
Köszönöm az eddigi bizalmatokat ebben!