BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

SZJA 1% felajánlás a BME Építészmérnöki karának hallgatói szervezetei számára

2023. május 9. kedd

SZJA 1% felajánlás a BME Építészmérnöki karának hallgatói szervezetei számára

A Műegyetemi Hallgatókért Alapítvány 2023-ban is fogadja a személyi jövedelemadó (továbbiakban: SZJA) 1% felajánlásokat, és idén lehetősége van bármely hallgatói szervezetnek (hallgatói képviseletek, versenycsapatok, szakkollégiumok, öntevékeny körök, külügyi szervezetek) egyéni gyűjtésre.

Az SZJA 1% felajánlásának határideje: 2023. május 22.

Adószámunk: 18036754-2-43

Azon adományozók, akik adójuk 1%-át valamely hallgatói szervezetnek kívánják felajánlani, a felajánláskor szükséges hozzájárulniuk ahhoz, hogy a nevük megjelenjen, mint adományozó.

Továbbá ahhoz, hogy a hallgatói szervezetek fel tudják használni a támogatást, az adományozók nevét meg kell küldjük a Műegyetemi Hallgatókért Alapítvány számára. Ennek igazolása miatt kérjük, hogy amennyiben a BME Építészmérnöki karának bármely hallgatói szervezetének ajánlják fel adójuk 1%-át, töltsék ki az alábbi néhány kérdésből álló kérdőívet.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclarNGbizNSWoJA5WzfTw50Z1Z9Pamfhd94nEYrAAqRR25vg/viewform?usp=sharing

A Műegyetemi Hallgatókért Alapítvány a NAV-tól jogosult lekérni azon személyek névsorát, akik az adományozáskor engedélyezték nevük feltüntetését. A lekérdezés az adományozók nevét és levelezési címeit tartalmazza. Az adott hallgatói szervezet kizárólag azon személyek után jogosult az 1% felhasználására, akik mind az adott hallgatói szervezet által küldött névsorban, mind pedig a NAV-tól lekért névsorban megtalálhatók.

Köszönjük, ha a BME Építészmérnöki karának hallgatóit támogatja adója 1%-ával.