BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Rendszeres Szociális Ösztöndíj és Alaptámogatás - Személyes Bemutatás 2022/23/2

2023. január 18. szerda

Szeretnénk Titeket tájékoztatni, hogy 2023. január 25-től kezdődik a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat személyes bemutatás időszaka, mely egészen február 4-ig tart. 

Személyes bemutatáson való részvétel feltétele az előzetes jelentkezés, melyre a MŰEPER felületén január 23-tól lesz lehetőség. Egyszerre 3-an tudtok jönni, 10:00 és 18:00 óra között a meghirdetett időpontokban a Bercsényi kollégium könytár helyiségében várunk majd Benneteket. 

Az időpontokra az azt megelőző nap 12:00-ig kell jelentkezni, ha nem jelentkeztetek időben, előfordulhat, hogy nem leszünk ott. A személyes bemutatásra elsősorban előbírált, hiánytalan státusszal tudtok jönni.

A Térítési és Juttatási Szabályzat szerint tájékozódjatok arról, hogy mely dokumentumokat vagytok kötelesek eredeti, papír alapon behozni és melyeket elég elektonikusan (pl. bankszámlakivonatok).

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressetek e-mailben, a szocialis@epiteszhk.hu e-mail címen. Amennyiben előre megbeszéljük, akkor személyesen is tudunk egyeztetni a pályázattal kapcsolatban a bemutatási időpontok alatt.

Kovács Laura

Szociális referens