BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Kari Pohár Pályázat

2024. január 12. péntek

Kari Pohár Pályázat

Kiírásra került újra az Építészmérnöki Kar Kari Pohár pályazata. 

A tavalyi pályázatra az alacsony érdeklődés miatt végül nem hirdettünk nyertest, úgy láttuk jobbnak ha a pályázatot újra megnyitnánk egy általunk jobbnak tűnő időpontban.

Célunk egy olyan Kari Pohár elkészítése, amelyet az Építész Hallgatók gólyatábortól kezdve diplomáig minden rendezvényen és táborban használni tudnak, végigkíséri őket az egyetemi éveikben. 

Korábban azért kerültek bevezetésre a Kari Napokon és a Kari Táborban a repoharak, mivel nagyon sok egyszerhasználatos műanyag poharat pazaroltunk és ezt szerettük volna elkerülni. Azonban azzal, hogy évente több alkalommal újabb és újabb arculattal ellátott repoharakat rendelünk a rendezvényeinkre, szintúgy feleslegesen terheljük a környezetünket, ezért állunk át egy nem konkrét eseményhez köthető, a kart képviselő Kari Pohárra. 

Erre az állandó pohárra várunk pályaműveket tőletek, amely a jövőben az összes Kari Poháron megjelenne. A terveink szerint idén már a Kari Táborban és a Gólyatáborban ezek a poharak kerülnének kiosztásra, de utánrendelésre is lenne lehetőség. 

Amennyiben már az előző évi pályázatra nyújtottál be pályaművet, ugyanazt benyújthatod erre is.

A részletesebb pályázati kiírást itt éritek el. 

Pályázatot benyújtani 2024. 02. 11 éjfélig lehetséges! Amennyiben több ötleted van, és időd nem akadályozza, a pályázatot többször is le lehet adni.

Bármilyen kérdéssel keressétek Tolnai Gábort a tolnai.gabor@epiteszhk.hu címen. 

Jó ötletelést és sikeres pályázást kívánunk!