BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Hallgatói Fórum meghívó

2023. szeptember 28. csütörtök

Kedves Hallgatótársaink!

A Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviseletével a Hallgatói Önkormányzat Alapszabály 19. § szerinti Hallgatói Fórumot hívunk össze, amelyre szeretettel várunk Titeket.

Időpontja: 2023. október 12. (csütörtök) 18:00

Helyszíne: BME Központi épület, 275. terem

A Fórum célja, hogy tájékoztatást adjunk a BME kontrollált intézményi működési modell-fejlesztésével kapcsolatban. A Fórum során bemutatjuk ennek megfelelően a fejlesztés eddigi történéseit és ezzel kapcsolatban feltehetitek a kérdéseiteket, amik foglalkoztatnak Titeket. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet honlapján található hírfolyamot előzetes tájékozódás szempontjából érdemes elolvasni a Fórum előtt.

 

A fórum napirendje:

  1. Tájékoztatás az intézményi működési modell-fejlesztéssel kapcsolatban

  2. Hallgatói kérdések

  3. Egyebek

 

A Fórum nem sajtónyilvános. Ezen levél alapján a Fórum meghívottjai a Kar hallgatói (HÖK ASZ 19.§ (7)), akiket véleménynyilvánítási jog illet meg. A Fórumon való részvétel feltétele az érvényes BME-s diákigazolvány felmutatása.

 

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a tegnapi Fórumon való részvételt és az aktivitást, bízom benne, hogy sikerült elérni a célt, és megfelelő tájékoztatást kaptatok az este az eddigi eseményekről!
Ahogyan szóban is említettük, ha a témával kapcsolatban bárkinek további kérdése vagy véleménye lenne, akkor ezeket szívesen várjuk az info@epiteszhk.hu e-mail címre, illetve az EHK oldalán egy véleménydobozt is találtok erre a célra.

A Fórum jegyzőkönyvét itt olvashatjátok.

Üdvözlettel:

Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet