BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

2021/22 tavaszi féléves Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat

2022. január 10. hétfő

Szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy elindult a pályázás a 2021/22 tavaszi féléves Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatra.
A pályázatokat ma 01. 10-én (MA) már leadhatjátok a MŰEPER rendszerében.

https://mueper.bme.hu/


Amennyiben a szociális pontjaitokat szeretnétek beszámíttatni a kollégiumi felvételi eljárás során, úgy a pályázat leadási határideje 2022. 01. 18. 23:59, az ezután beérkezett pályázatokat már nem tudjuk a kollégiumi jelentkezéshez elfogadni. A hiányos dokumentumokat a kollégiumhoz 2022. január 25. 23:59-ig tölthetitek fel a rendszerbe.

 

A pályázat végleges leadási határideje 2022. 02. 08. 23:59, a hiányokat pedig 2022. 02. 14. 23:59-ig pótolhatjátok.

A szükséges igazolásokat a mellékletként is megtalálható Térítési és Juttatási Szabályzatban találjátok meg, a pontrendszer idén egybe került az Igazoláslistával, illetve készült számotokra egy Igazoláslista kivonat is, ami talán megkönnyíti a pályázást.
TJSZ
Kivonat

A szükséges mintanyilatkozatokat megtalálhatjátok a MŰEPER oldalán, Dokumentumok à Nyilatkozatminták fül alatt.
A MŰEPER-ben automatikusan generálható űrlapok is vannak, (vállalkozói nyilatkozat, őstermelői nyilatkozat stb.) melyek megtalálhatóak sablon formájában.

Az ESZB honlapon megtalálhatók a pályázathoz kapcsolódó Gyakran Ismételt Kérdések.
http://ehk.bme.hu/eszb/palyazatok/gyik

Az Igazoláslistában idén is történtek apróbb változtatások, ezek kizárólag a pályázókat segítik, elolvashatjátok az Igazoláslista kivonat első oldalán.

Pályázás menete:
A bejelentkezés után, a pályázatok fül alatt tudjátok létrehozni a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat - 2021/22/2 félévre, a pályázatot, amit értelemszerűen kell kitölteni, majd leadni.

Kérdés esetén keressetek fel a szocialis@epiteszhk.hu e-mail címen!

 

Sikeres pályázást mindenkinek!

Antal Jázmin

Szociális referens