BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Szavazás a szociális pályázatokat bírálók személyéről - 2021/22 tavasz

2022. május 4. szerda

Kedves Hallgatók,

a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Alapszabálya és annak 8. számú melléklete alapján az Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet Hallgatói Szavazást hirdet a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok bírálóinak személyéről.

Ha szeretnétek megismerni a szociális ügyekkel kapcsolatos eljárás gyakorlatát, érdekel a szociális ösztöndíj pályázatok bírálása, jelentkezzetek a Hallgatói Szociális Bizottságba! 

A jelentkezés előtt ajánlott az ÉPK HK szociális referensével, Antal Jázminnal való beszélgetés, kérlek keresd őt bizalommal antal.jazmin@epiteszhk.hu címen!

A jelentkezéshez feltétlenül szükségetek lesz egy rövid bemutatkozó szövegre, valamint egy fekete-fehérben is felismerhető igazolványkép jellegű fotóra!
Jelölést 2022. május 15. (vasárnap) 23:59-ig ezen linken keresztül tudtok leadni.

A szavazásra jogosult hallgatók névjegyzékét megtekinthetitek elektronikusan a mellékletben. A névjegyzékkel kapcsolatos felszólalásra az Bizottság elnökének elektronikusan megküldött levélben van lehetőség május 18. 23.59-ig. 

A Szavazás megkezdése előtt Kari Hallgatói Fórumot tartunk.  A Fórum online formában, az ÉPK-HÖK Teams csatornán kerül megrendezésre 2022. május 18-án (szerdán) 18.00-kor. 

A Szavazás 05. 23-án (hétfőn) 12:00-kor kezdődik, és 2022. május 27-én (pénteken) 23:59-kor ér véget. Szavazataitokat a Neptunban fogjátok tudni leadni!

Szavazási Bizottság tagjai:

Walton Mihály: Szavazási Bizottság elnök - elérhetőség: walton.mihaly@epiteszhk.hu
Wettstein Domonkos: Dékán által delegált oktató
Gombás Bálint: EHK által delegált tag
Aux Liliána: HK által felkért tag
Dézsi Dániel: HK által felkért tag
​Jedlica Zsófi: HK által felkért tag
Schäffer Noémi: HK által felkért tag

A Szavazás során Igen-Nem válaszok adhatók, valamint tartózkodásra is van lehetőség, amennyiben az adott személyről nem tudtok dönteni. A Hallgatói Szociális Bizottságba abban az esetben van lehetőség bekerülni, ha valaki a szavazás során legalább 50% igent ért el. A mandátum a 2022/23. tanév őszi féléves Hallgatói Képviselettel közös HSZB Tisztújító Szavazásig tart.

Kérdés, észrevétel esetén keresd fel a Szavazási Bizottság elnökét, Walton Mihályt a walton.mihaly@epiteszhk.hu e-mail címen.

Névjegyzék

Jelentkezési felület