BME ÉPK HK
epitesz.bme.hu

Tisztújítás - 2021

2021. szeptember 6. hétfő

Tájékoztatni szeretnénk Titeket arról, hogy a Hallgatói Képviselet meghirdeti a 2021. évi Tisztújítását és az azt megnyitó Kari Hallgatói Fórumot.

A Szavazás során ez alkalommal is a Hallgatói Képviselet 13 szavazati jogú képviselőjének megválasztása történik. A jelöltek a szeptember 20-án megrendezésre kerülő Kari Hallgatói Fórumon fognak bemutatkozni, ahol a HK évértékelését is hallhatjátok majd. A Fórum helyszíne és pontos időpontja még szervezés alatt áll. Amint véglegesedik, értesítünk Titeket! A Tisztújítás részeként a HK az idei évi Elnöki pályázatot is meghirdeti, az elnök a 13 képviselő mellett a 14. tagja a HK-nak (tisztségviselőként), és a 13 megválasztott hallgatói képviselő szavaz majd a személyéről. 

A HK új csapatának megválasztása mellett meghirdetésre kerül a Gólyatanácsba való jelentkezés is, mely az első évfolyamosok érdekvédelmi szervezete.

A Tisztújítás során hallgatói képviselőnek és a HK elnökének a Kari Hallgatói Önkormányzat (HÖK) bármely tagja jelentkezhet, a Gólyatanácsba pedig az első évüket most kezdők.

 

A jelentkezés a meghirdetett Tisztújításra szeptember 9-én kezdődik. Szavazni pedig szeptember 20. és szeptember 29. között lehet, az új HK alakuló ülése október 4-én 19:00-kor lesz.

A tisztújítást a Szavazási Bizottság fogja levezényelni. Minden aktualitást, fontos információt megtaláltok a Tisztújítás almenüpontban és a Képviselet további kommunikációs csatornáin.