Költségtérítés/önköltség csökkentés - 2020/21. tavasz

Költségtérítés/önköltség csökkentés - 2020/21. tavasz

Kiírásra kerültek az alábbi, költségtérítés/önköltség csökkentéssel kapcsolatos kérvények a Neptun-rendszerben:

  • 101/1 Kérelem önköltségi díj részletfizetésére és/vagy befizetési határidejének módosítására kérvény, melynek leadási határideje március 16. 23:59
  • 101/2 Kérelem DIÁKHITELBŐL fedezendő tétel befizetési határidejének a módosítására kérvény, melynek leadási hátárideje március 16. 23:59.
  • 010  Önköltség mérséklési kérelem kérvény, melynek leadási határideje március 4. 23:59.

A 010  Önköltség mérséklési kérelem kérvényben a szociális pontszámok beszámításához szociális pályázat leadására van szükség. A szociális pályázatot szintén Neptunban a 917-es Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás kérvény kitöltésével és leadásával lehet igényelni. A szükséges igazolásokat a kérvényhez kell csatolni. A feltöltendő dokumentumok listáját a TJSZ 3. számú melléklete és az Igazoláslista 2020/21/2 tartalmazza. A szociális pályázat leadásának határideje február 23., a hiánypótlásra pedig március 1-ig van lehetőség.  Amennyiben Rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot is adtatok le, és ott a Költségtérítés/önköltség csökkentés kérelem opciót bepipáltátok, akkor nem szükséges további szociális pályázat leadása.

A szociális pályázatokkal kapcsolatos kérdéseitek a szocialis@epiteszhk.hu, a kérelmekkel kapcsolatos egyéb kérdéseitek az elnok@epiteszhk.hu email címen tehetitek fel.