Kollégiumi és Szociális Bizottság Tagtoborzó - 2017/18 tavasz

Kollégiumi és Szociális Bizottság Tagtoborzó - 2017/18 tavasz

A Kollégiumi és Szociális Bizottság (továbbiakban: KSZB)  az Építészmérnöki Kar Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának 11. §. sz. paragrafusában rögzített választott bizottság, amelynek feladata a Rendszeres szociális ösztöndíj pályázatok elbírálása. A bizottság utánpótlása céljából legalább évente Hallgatói Szavazás tartása szükséges, azonban a feladat ellátásnak fontossága miatt a Szavazást tagtobrorzó előzi meg. 

Amennyiben érdekel a Kollégiumi Szociális Bizottság munkája, szeretnél részt venni a szociális pályázatok bírálásában vagy csak belelátni a bizottság működésbe, akkor mindenféleképp jelezd, hogy szeretnél részt venni a tagtoborzón.
Jelentkezni március 16. 23:59-ig van lehetőség a juttatas@epiteszhk.bme.hu e-mail címre küldött "Jelentkezek a KSZB-be - "név"" tárgyú e-mailben.

A jelentkezés önmagában nem jelent kötelezettséget, ugyanis először csoportos beszélgetések keretein belül láthatsz majd bele a bizottság működésébe és döntheted el, hogy valóban szeretnél-e tag lenni. Amennyiben valaki bizottsági tag szeretne lenni, abban az esetben részt kell majd vennie az áprilisban megrendezésre kerülő Hallgatói Szavazáson, majd a bekerülők a következő pályázási időszakban már részt vehetnek a pályázatok bírálásában.

Várjuk minden lelkes érdeklődő jelentkezését!