VIII. Építész Szakmai Napok

VIII. Építész Szakmai Napok
                                       
 
 
Idén ​október 3-5. között újra megrendezésre kerül a Kar őszi féléves szakmai közéleti rendezvénye, az ​Építész Szakmai Napok. A rendezvény küldetése, hogy a tanév egyik oktatási hetét kiegészítve kitekintést adjon az építész szakmára, évente megújuló témában és változatos programkínálattal.

A három nap során több izgalmas programon vehettek részt, idén három helyszínen, a Bercsényi 28-30 Kollégiumban, a Rajzi Tanszék termeiben és a KÉK Bartók Béla úti műhelyében. Október 4-ére (szerdára) dékáni szünetnapot kaptunk abból a célból, hogy lehetőségetek legyen minél több eseményen részt venni.

Az idei rendezvény célja a hazai és külföldi építészetoktatás sokféleségének, különbözőségeinek bemutatása, a magyar építészoktatási intézmények működésének és munkásságának megismerése, egy közös találkozó, fórum létrehozása.

A Szakmai Napokra meghívtuk a magyar építészkarok oktatóit és hallgatóit is, delegáltjaik számára egy háromnapos alkotó workshopot szervezünk. A hét folyamán bármely programon találkozhattok majd velük, és a rendezvény zárásaként csütörtök este a KÉK műhelyében megtekinthető lesz a workshopon készült alkotás, valamint lehetőség nyílik a magyar építészetoktatás jövőjének megvitatására vendégeinkkel.

További információkért látogassatok el a Szakmai Napok facebook oldalára és az idei rendezvény eseményéhez. A mai naptól tudtok regisztrálni a bejárásokra is, a linkeket a jobb oldalon találjátok.

Szeretettel várunk Benneteket!