Szociális pontok beszámítása első éves kollégiumi felvételihez - 2016/17 ősz

Szociális pontok beszámítása első éves kollégiumi felvételihez - 2016/17 ősz
A 2017/18 őszi félév első éves kollégiumi férőhelypályázathoz felhasználható szociális pontokhoz pályázatot kell leadni a BME Egységes Szociális Rendszer felületén. A kollégiumi férőhelypályázathoz felhasználandó szociális pontokhoz a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás 2017/18 ősz nevű pályázat leadása szükséges, melynek leadási határideje augusztus 15. (kedd) 23:59!  A hiányok pótlására, augusztus 18. 23:59-ig van lehetőség. Fontos, hogy a leadott pályázatokat később személyesen is be kell mutatni, és csak személyes elbírálással együtt fogadható el a pályázat. A személyesen be nem mutatott pályázatok érvénytelenek, és a férőhely elvesztésével járnak!

Az ESZR pontozási rendszerét és a szociális támogatásokhoz szükséges igazolások rendjét a BME Térítési és Juttatási Szabályzatának 2. számú melléklete és a 2017/18. tanév őszi félévére vonatkozó Igazoláslista tartalmazza. A pályázat leadásához segítséget nyúltó Igazoláslista kivonat szintén megtalálható az ESZR honlapján.

A jelenlegi pályázat során figyelembe vett időszak 2017. január 1. - június 30. Valamennyi dokumentumnak 2017. július 1. utáni keltezésűnek kell lennie, az Igazoláslista 3.1. pontjában felsoroltak kivételével.
 
Az ESZR használatában az ESZR felhasználói segédlet nyújt segítséget, amely részletesen leírja a pályázat létrehozásának, szerkesztésének és leadásának módját. 
 
A szociális pályázattal kapcsolatos kérdéseiteket a juttatas@epiteszhk.bme.huemail címen tehetitek fel.