Elsőéves kollégiumi férőhely pályázat - Osztatlan, BSc, MSc - 2017/18 ősz

Elsőéves kollégiumi férőhely pályázat - Osztatlan, BSc, MSc - 2017/18 ősz

Kedves Leendő Gólyák!

A jobb oldali sávban megtaláltok minden fontos információt és határidőt az elsőévesek őszi kollégiumi elhelyezésének menetéről.
A jelentkezéshez először is szükségetek lesz a Neptun-kódotokra, amit a sikeres felvételi hivatalos kiderülésekor fogtok megkapni levélben. Ezután a következő lépés az adataitok feltöltése a Neptun rendszerbe, majd pedig a KEFIR bejelentkezéshez szükséges címtáras belépő létrehozása. A jelentkezés menetével kapcsolatos egyéb tudnivalókról az oldalsó Gyakran Ismételt Kérdések-ben olvashattok.

Elsőéveseknél a kollégiumi férőhely odaítélése a rendelkezésre álló férőhelyek 75%-ában szociális alapon, 25%-ában a felvételi pontszám alapján történik.

Szociális pályázat leadási határideje (kollégiumhoz):
2017. augusztus 13. 23:59, az ESZR (Egységes Szociális Rendszer) felületén.
A kollégiumi felvételihez szociális pályázat leadása nem kötelező, csak amennyiben szociális pontokat is szeretnétek beszámíttatni az eredményetekbe. A szociális pályázatról bővebben az oldalt található kapcsolódó hírben olvashattok.

Kollégiumi férőhelypályázat leadási határideje:
2017. augusztus 18. 23:59
, a KEFIR felületén.

Előzetes kollégiumi felvételi eredmények: 2017. augusztus 21., az Építész HK honlapján.

Amennyiben további kérdésetek merülne fel, keressétek bátran Bielik Juditot, a HK kollégiumi referensét a kollegium@epiteszhk.bme.hu címen!