Alkotóhét 2017 - online portfólió és szavazás

Alkotóhét 2017 - online portfólió és szavazás

Az idei Alkotóhét célja, hogy minden tanszék, műhely, vagy hallgatói öntevékeny kör megmutathassa, mit is gondol az alkotóhétről, mivel tudja az építészek képzését kiegészíteni pár szabadabb nap alatt. Az alkotóheti kurzust felvett hallgatóknak április 13-án csütörtökön digitális formában kell leadniuk és publikálniuk munkáikat a behance.net oldalon. Ezt követően pedig április 14-26. között szavazni lehet a legjobb munkákra és a legjobb kurzusokra.

A feladat:

  • regisztrálj a Behance oldalon, ha felvetted az idei alkotóheti kurzust 
  • kurzusonként egy projektet hozzatok létre
  • csatlakozz a saját csapatodhoz
  • töltsd fel a projekthez az alkotóhét végén az egyéni vagy közös alkotóheti munkádat
    (fontos! címként a saját neveteket írjátok, hogy átlátható legyen a szavazáskor)

 >>>Az útmutatót a feltöltéshez a jobb oldalon találod!>>>

Melyik lesz az idei legjobb alkotóheti program? 
Az Alkotóhét szervezői versenyt hirdetnek, a nyitott, a világhálón zajló közönségszavazás és nyilvános zsűrizés április 26-ig tart. A legjobb projektek díjazásban részesülnek az alábbi kategóriákban:

  • legjobb elsőéves munka
  • legjobb egyéni alkotás
  • legjobb csapatmunka
  • legjobb alkotóheti kurzus 

A munkák eredményei így az interneten szabadon hozzáférhető formában kerülnek publikálásra, méghozzá olyan platformokon, amely lehetővé teszi a nyílt, egységes rendszerű szavazást az egyes munkákra. Ezáltal az idei alkotóhét nem zárul le csütörtökön, hanem nyitott marad a továbbgondolásra. Az alkotások nemcsak a kari és tanszéki honlapokon lesznek elérhetőek, de a K épület második emeletének folyosóin is, QR kódok formájában. Ezáltal a tantárgyak szüneteiben okostelefonotokkal felfedezhetitek egymás projektjeit, és rögtön értékelni is lehet a jól sikerült csapatmunkákat.

Záróbuli
Ezt az egyedülálló oktatási hetet április 27-én csütörtökön egy rendhagyó, nagyszabású kiállítás zárja, ezen az ünnepi eseményen kerül sor a díjátadásra és az Alkotóhét lezárására, melyről hamarosan bővebb információt is olvashattok!

 

Kérdés esetén keressétek Patai Boglárkát a HK Alkotóhét felelősét a patai.boglarka@epiteszhk.bme.hu címen.