Szociális pontok beszámítása kollégiumi felvételihez - 2016/17 ősz

Szociális pontok beszámítása kollégiumi felvételihez - 2016/17 ősz

A 2016/17 őszi félév kollégiumi férőhelypályázathoz felhasználható szociális pontokhoz pályázatot kell leadni a BME Egységes Szociális Rendszer felületén. A kollégiumi férőhelypályázathoz felhasználandó szociális pontokhoz a szociális pályázat leadási határideje július 15. 2359Fontos, hogy a leadott pályázatokat később személyesen is be kell mutatni, és csak személyes elbírálással együtt fogadhatóak el. A személyesen be nem mutatott pályázatok érvénytelenek, és a férőhely elvesztésével járnak!

Az ESZR pontozási rendszerét, a szociális pályázat leadásához beszerzendő igazolások listáját és a szociális pályázat eljárásrendjét a BME Térítési és Juttatási Szabályzatának 2. számú melléklete tartalmazza.

A jelenlegi pályázat során figyelembe vett időszak 2016. január 1. - június 30. Valamennyi dokumentumnak 2016. július 1. utáni keltezésűnek kell lennie, az igazoláslista 3.1. pontjában felsoroltak kivételével.

Az ESZR használatában az ESZR felhasználói segédlet nyújt segítséget, amely részletesen leírja a pályázat létrehozásának, szerkesztésének és leadásának módját. 

A szociális pályázattal kapcsolatos kérdéseiteket a juttatas@epiteszhk.bme.huemail címen tehetitek fel.