Gólyáknak

Kedves Gólyák!

Sok szeretettel köszöntünk Titeket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán a Hallgatói Önkormányzat nevében, gratulálunk a sikeres érettségihez és a rajzfelvételihez!

Az alábbiakban megtalálhatjátok a legfontosabb tudnivalókat az évkezdéssel kapcsolatban, valamint az oldalt elérhető témakörök tanulmányozását sem érdemes kihagyni, mert itt szinte az összes szükséges információt elérhetitek mind az évkezdéssel, mind az egyetemi élettel kapcsolatosan.

Az egyetemi tanulmányok megkezdése rengeteg új tudnivalóval, intézni valóval jár, ezért kérjük, hogy az alábbiakat mindenképpen tegyétek meg:

 • Olvassátok végig a jobb oldali sávban elérhető információkat, itt szinte minden kérdésetekre megtalálhatjátok a választ!
 • Lépjetek be az évfolyam hivatalos Facebook-csoportjába!
  Itt a csoporttagok kizárólag az évfolyamtársaitok, a Hallgatói Képviselet tagjai, valamint a seniorjaitok lesznek, így gyorsan választ kaphattok a kérdéseitekre, valamint hamar értesülhettek a Titeket érintő legfontosabb hírekről, eseményekről. Fontos, hogy csak teljes névvel jelentkezzetek, ellenkező esetben nem tudjuk a csoportba való belépést biztosítani.
  facebook.com/BME ÉPK 2018
 • Lájkoljátok a Hallgatói Képviselet Facebook-oldalát!
  Itt számos információval gazdagodhattok első kézből, valamint sok egyéb hasznos tartalmat is itt találhattok meg.
  facebook.com/epiteszhk 
 • Kövessétek a Hallgatói Képviselet Instagram-profilját!
  Itt a hasznos információkon, emlékeztetőkön túl rengeteg plusz, izgalmas pillanatképppel is találkozhattok az építész közélet mindennapjairól.
  instagram.com/epiteszhk
 • Olvassátok gyakran a Hallgatói Képviselet hivatalos honlapját!
  Itt értesülhettek minden olyan hivatalos és nélkülözhetetlen tudnivalóróll (pl. zárthelyi ütemterv, kollégiumi férőhely pályázat, szociális ösztöndíj, tanulmányi ösztöndíj, stb.), amiről nem érdemes lemaradni.
  epiteszhk.bme.hu
 • Levelezőlista:
  Hamarosan felveszünk Titeket az elsőévesek levelezőlistájára, ahol elsőkézből értesülhettek a csak Benneteket érintő információkról.
  Figyeljétek majd a felvételi eljárás során megadott e-mail címeiteket! A tapasztalat szerint gyakran elkeveredhetnek a levelek, ezért ha nincsen, ajánlott már most egy gmailes cím létrehozása, mellyel biztosan nem fordul elő ez a probléma!

Bár elsőre soknak tűnhet, azonban nem érdemes kihagyni egyiket sem!

Most pedig lássuk a további nélkülözhetetlen tudnivalókat.